Elfelejtett jelszó

Bezárás

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Tovább a belépéshez
Bezárás
  • fullslide1

Nicaraguai Bean-to-Bear kakaóbab drazsé, International Chocolate Awards 2016 bronzérem

A nicaraguai trinitario babból először tejcsokoládét készítettünk, majd ezzel a csokoládéval vontuk be ugyanazt a babot. Végül kakaóporba hempergettük. A terméket az International Chocolate Awards Kelet-Európa döntőjében a zsűri bronzéremmel jutalmazta. A csokoládé, amiből készült, szintén bronzérmet kapott az Academy of Chocolate 2017 díjon.

Összetevők:

Bean-to-Bear nicarguai tejcsokoládé: kakaóbab, zsíros tejpor, bio nádcukor, kakaóvaj

Nicaraguai trinitario kakaóbab

Kakaó szárazanyag tartalom: 58%

Minőségét megőrzi: gyártástól számított 9 hónapig

Csomagolás: BOPP tasak

Nettó tömeg: 100g

db

Tetszik? Oszd meg másokkal!

Ezeket is imádni fogod

Csokitallér - étcsokoládé eper darabokkal

Csokitallér - étcsokoládé eper darabokkal

Csokitallér - étcsokoládé eper darabokkal

200 Ft,-
Szív nyalóka - fehér csokoládé, eper darabokkal

Szív nyalóka - fehér csokoládé, eper darabokkal

Szív nyalóka - fehér csokoládé, eper darabokkal

450 Ft,-
Termékeinkről, alapanyagainkról

Termékeinkről, alapanyagainkról

A ChocoCard termékek szíve és lelke a csokoládé, ezért az alapanyagok kiválasztására különös gondot fordítunk.

Hogyan készül?

Így készülnek
édességeink

Megmutatjuk mi történik manufaktúránkban mielőtt kezedbe kerülne a csokoládénk.

Hol kapható?

Itt kaphatóak
termékeink

Összeállítottunk neked egy boltlistát, ha személyesen szeretnéd megvásárolni a Choco Card-ot.