Elfelejtett jelszó

Bezárás

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Tovább a belépéshez
Bezárás
  • fullslide1

Piemonti mogyoró maracuyával - Academy of Chocolate 2017 ezüstérem

A tejcsokoládé édessége ellensúlyozza a maracuya élénk citrusosságát. A venezuelai étcsokoládé kiváló és csillogó finist ad a terméknek, természetesen, fényesítőszer hozzáadása nélkül. Nem véletlenül jutalmazta a terméket az Academy of Chocolate 2017-ben ezüstéremmel.

Összetevők:

Belga tejcsokoládé: kakaó massza, kakaóvaj, cukor, zsíros tejpor, természetes vanília, emulgálószer: szójalecitin. Kakaó szárazanyag tartalom: min.32,6%

Venezuelai étcsokoládé: kakaó  massza, kakaóvaj, cukor, természetes vanília, emulgeálószer: szójalecitin. Kakaó szárazanyag tartalom: min.72%

Piemonti mogyoró, maracuya por

Nettó tömeg: 100g

Minőségét megőrzi: gyártástól számított 9 hónapig

Csomagolás: BOPP tasak (díszdoboz választható)

db

Tetszik? Oszd meg másokkal!

Ezeket is imádni fogod

Bean-to-Bear Cuba 60% Milk - Limited Edition

Bean-to-Bear Cuba 60% Milk - Limited Edition

Bean-to-Bear csokoládé, a kakaóbab Cuba/Baracoa környékéről származik.

1800 Ft,-
Bean-to-Bear Nica La Dalia 72% , Academy of Chocolate aranyérem a csomagolásért

Bean-to-Bear Nica La Dalia 72% , Academy of Chocolate aranyérem a csomagolásért

Bean-to-Bear csokoládé, nicaraguai trinitario kakaóbabból

1800 Ft,-
Termékeinkről, alapanyagainkról

Termékeinkről, alapanyagainkról

A ChocoCard termékek szíve és lelke a csokoládé, ezért az alapanyagok kiválasztására különös gondot fordítunk.

Hogyan készül?

Így készülnek
édességeink

Megmutatjuk mi történik manufaktúránkban mielőtt kezedbe kerülne a csokoládénk.

Hol kapható?

Itt kaphatóak
termékeink

Összeállítottunk neked egy boltlistát, ha személyesen szeretnéd megvásárolni a Choco Card-ot.