Elfelejtett jelszó

Bezárás

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Tovább a belépéshez
Bezárás

Fizetési lehetőségek

Szállítási- és fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételárát jelöli, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A feltüntetett vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban.

Fizetési módok

Szállítási módok

Személyes átvétel: Kérjük időpont egyeztetés miatt vedd fel velünk a kapcsolatot az info@chococard.hu e-mail címen. A csomag ellenértékét a visszaigazoló e-mailben megadott névre és számlaszámra előre kell átutalni.
Postai kiszállítás: A csomagok kiszállítását a Magyar Posta végzi munkanapokon 8:00 - 17:00 óra között. A szállítási idő: 3-6 munkanap. Sikertelen kézbesítés esetén a csomagszállító értesítést hagy. Az ezen megadott helyen és időpontban lehet a csomagot átvenni. Amennyiben ez is sikertelen, a csomag visszakerül a feladóhoz.
Kiszállítás és csomagfeladás csak munkanapokon történik.

Szállítási költségek

Szállítási idő

A szállítási idő a rendelés leadásától, illetve az megrendelés átutalásától számítva 3-6 munkanap.

Eltérő szállítási cím megadása

Amennyiben a megrendelt csokoládét ajándékba szeretnéd küldeni, kérjük a szállítási címnél a megajándékozott adatait (név, cím, telefonszám) add meg.

Külföldi rendelés

Külföldre postai úton küldjük el a csomagot, melynek ellenértékét előre utalással tudod kifizetni. A megrendelést követően kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot e-mailben, megírja az utalandó összeget és a számlaszámunkat. A postaköltség a csomag súlyától függ a Magyar Posta aktuális tarifatáblázata alapján, amelyet itt tudsz ellenőrizni: Postai tarifatáblázat
A csomagot az utalás beérkezése után adjuk fel és kb. 1-3 hét alatt érkezik meg a címzetthez.