Elfelejtett jelszó

Bezárás

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Tovább a belépéshez
Bezárás

Műhelylátogatás

Az érdeklődők betekinthetnek a csokoládé készítés rejtelmeibe, ha felkeresik bemutatótermünket Albertkázmérpusztán, a Futrinka utcában. Egyéni látogatókat és csoportokat egyaránt szívesen látunk. A csoportok fogadása kis szervezést igényel, ugyanis a bemutatóteremben egyidejűleg 8-10 fő tartózkodhat. A várakozók az udvaron piknikezhetnek, vagy a környéken sétálhatnak.

Mivel a műhelymunka (és a csokoládé) szinte folyamatosan folyik, ami feltétlen koncentrációt és odafigyelést igényel, nem minden időpont alkalmas a látogatásra. Kérjük, látogatása előtt feltétlenül egyeztessen időpontot e-mailen vagy telefonon (link a kapcsolathoz).

A bemutató ára 2000Ft/fő, mely a helyszínen teljes egészében levásárolható. A program hossza a látogatók érdeklődésének függvénye, jellemzően 60-70 perc.

A bemutató mellett lehetőség van saját táblás csokoládé díszítésre, illetve érdeklődés esetén (minimum két-, maximum 6 fő részvételével) bonbon készítés tanfolyamot is tartunk. A további részletekről e-mailen vagy telefonon nyújtunk tájékoztatást.

Termékeinkről, alapanyagainkról

Termékeinkről, alapanyagainkról

A ChocoCard termékek szíve és lelke a csokoládé, ezért az alapanyagok kiválasztására különös gondot fordítunk.

Hogyan készül?

Így készülnek
édességeink

Megmutatjuk mi történik manufaktúránkban mielőtt kezedbe kerülne a csokoládénk.

Hol kapható?

Itt kaphatóak
termékeink

Összeállítottunk neked egy boltlistát, ha személyesen szeretnéd megvásárolni a Choco Card-ot.