Elfelejtett jelszó

Bezárás

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Tovább a belépéshez
Bezárás

Rólunk

Történetünk

A Lapos Csokoládé Kft. néven működő kis családi vállalkozásunkat a csokoládé és a kreatív munka iránt szenvedélyünk hívta életre 2011-ben. A vállalkozás megszületése egyben közös életünk kezdőpontja, első mérföldköve is volt.

Néhány évvel ezelőtt az irodai jól kiszámítható és jól tervezhető, folyamatos jó életszínvonalat biztosító munkának és a nagyvárosi életnek hátat fordítva, egy kihívásokban sokkal inkább bővelkedő, kreatív, és azonnali visszacsatolást eredményező kihívás után kutattam. Így csöppentem a csokoládé finom és színes világába. Azonnal rabul ejtett, és tudtam, megtaláltam az utamat.

Szaktudásom alapjait a belga Csokoládé Akadémián szereztem, emellett folyamatosan képzem magam online tanfolyamok és szakkönyvek segítségével. Gyakran szervezünk tanulmányi utakat a csokoládé szempontjából fontos városokba pl. Brüsszelbe vagy Londonba, hogy az éppen aktuális trendeket, ízeket és formákat hozhassuk el vásárlóinknak.

Férjemmel szakmai szempontból is tökéletesen kiegészítjük egymást - míg én a készítésben, annak technikai fortélyaiban vagyok járatos, ő nagyon stabil minőség-ellenőrző és -biztosító szerepet tölt be, valamint vállalkozói tapasztalatát, ismereteit is hasznosítja a termékfejlesztésekkel és piaci megjelenésekkel kapcsolatos döntési folyamatokban. A kiemelkedő minőséghez természetesen mindketten ragaszkodunk.

Termékkínálatunkat a nemzetközi trendeknek és a hazai ízvilágnak megfelelően folyamatosan bővítjük. Szakmai szempontból is újabb és újabb kihívásokat keresünk és igyekszünk tökéletesen megoldani azokat.

Választékunk

Az elmúlt években választékunk sokat bővült.
Mára már szinte a teljes csokoládépalettát lefedjük:

Choco Card team

Foki Izabella

Foki Izabella

csokoládé készítő

A végrehajtó, kivitelező – legfőbb és legszebb feladatom a csokoládé készítés, igazi öröm és kihívás minden perce.

Koncos Zoltán

Koncos Zoltán

ügyvezető

A stratéga – Milyen termékkel jelenjünk meg? Mibe csomagoljuk? Hol jelenjünk meg vele? Lehet ezen az új ízen tökéletesíteni? Jó, jó, de még nem az igazi? Mi legyen a következő lépés és mikor? Csupa-csupa kínzó édes kérdés, mely megválaszolásra kerül.

Termékeinkről, alapanyagainkról

Termékeinkről, alapanyagainkról

A ChocoCard termékek szíve és lelke a csokoládé, ezért az alapanyagok kiválasztására különös gondot fordítunk.

Hogyan készül?

Így készülnek
édességeink

Megmutatjuk mi történik manufaktúránkban mielőtt kezedbe kerülne a csokoládénk.

Hol kapható?

Itt kaphatóak
termékeink

Összeállítottunk neked egy boltlistát, ha személyesen szeretnéd megvásárolni a Choco Card-ot.