Elfelejtett jelszó

Bezárás

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Tovább a belépéshez
Bezárás

Avolai mandula étcsokoládéval, díszcsomagolásban

Az avolai mandulát madagaszkári étcsokoládéval (Bejofo Estate) vontuk be, mely csokoládét némi mandulakrémmel dúsítottunk.

Összetevők:

Avolai mandula

Madagaszkári étcsokoládé (Bejofo Estate): kakaóbab, bio nádcukor, bio kakaóvaj

100% mandulakrém

Kakaó szárazanyag tartalom: 69%

Minőségét megőrzi: készítéstől számított 9 hónapig

Csomagolás: vajpergamen, merített papír

Nettó tömeg: 70g

db

Tetszik? Oszd meg másokkal!

Ezeket is imádni fogod

Piemonti mogyoró maracuyával - Academy of Chocolate 2017 ezüstérem

Piemonti mogyoró maracuyával - Academy of Chocolate 2017 ezüstérem

Piemonti mogyoró maracuyás (kétrétegű) csokoládé burokban.

1500 Ft,-
Chilis bab díszcsomagolásban

Chilis bab díszcsomagolásban

Chilis bab díszcsomagolásban

1500 Ft,-
Bean-to-Bear Madagascar Ambanja 69% Great Taste Awards 2018**

Bean-to-Bear Madagascar Ambanja 69% Great Taste Awards 2018**

Bean-to-Bear csokoládé, madagascari trinitario kakaóbabból.

1800 Ft,-
Termékeinkről, alapanyagainkról

Termékeinkről, alapanyagainkról

A ChocoCard termékek szíve és lelke a csokoládé, ezért az alapanyagok kiválasztására különös gondot fordítunk.

Hogyan készül?

Így készülnek
édességeink

Megmutatjuk mi történik manufaktúránkban mielőtt kezedbe kerülne a csokoládénk.

Hol kapható?

Itt kaphatóak
termékeink

Összeállítottunk neked egy boltlistát, ha személyesen szeretnéd megvásárolni a Choco Card-ot.