Elfelejtett jelszó

Bezárás

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Tovább a belépéshez
Bezárás
  • fullslide1

Balzsamos eper

A modenai balzsamecet kiemeli az eper aromáját, így még ízletesebb lesz az édes-lágy csokikrém. Tejcsokoládé burokban, tejcsokoládéba mártva, háromféle csokoládé csíkkal díszítve.Egy pohár pezsgővel kiegészítve már sok esetben kitűnő párosnak bizonyult!

Összetevők:

Tejcsokoládé: kakaó massza, kakaóvaj, cukor, zsíros tejpor, természetes vanília, emulgálószer: szójalecitin. Kakaó szárazanyag tartalom: min.32,6%

Eper püré, tejszín, balzsamecet, fehér csokoládé, francia étcsokoládé.

Minimum rendelési mennyiség: 6db (az ár 6db-ra vonatkozik)

Nettó tömeg: 6x10g

Minőségét megőrzi: Gyártástól számított 2 hétig

Csomagolás: BOPP tasak (díszdoboz választható)

db

Tetszik? Oszd meg másokkal!

Ezeket is imádni fogod

Bean-to-Bear Nica La Dalia Milk 58% Academy of Chocolate 2017 bronzérem

Bean-to-Bear Nica La Dalia Milk 58% Academy of Chocolate 2017 bronzérem

Bean-to-Bear csokoládé, nicaraguai trinitario kakaóbabból.

1800 Ft,-
Kandírozott narancshéj

Kandírozott narancshéj

Kandírozott narancshéj étcsokoládé burokban

1000 Ft,-
Triplacsokis gabonagolyó

Triplacsokis gabonagolyó

100g/csomag

1000 Ft,-
Termékeinkről, alapanyagainkról

Termékeinkről, alapanyagainkról

A ChocoCard termékek szíve és lelke a csokoládé, ezért az alapanyagok kiválasztására különös gondot fordítunk.

Hogyan készül?

Így készülnek
édességeink

Megmutatjuk mi történik manufaktúránkban mielőtt kezedbe kerülne a csokoládénk.

Hol kapható?

Itt kaphatóak
termékeink

Összeállítottunk neked egy boltlistát, ha személyesen szeretnéd megvásárolni a Choco Card-ot.