Kedvenc fűszerünk a madagaszkári vadbors - nem csíp, viszont nagyon kellemesen fűszeres karaktert ad a szintén madagaszkári csokoládéból készült ganache-nak.
Étcsokoládéba mártva.
Francia étcsokoládé: kakaó massza, kakaóvaj, cukor,természetes vanília, emulgálószer: szójalecitin.
Kakaó szárazanyag tartalom: min.64%
Bors töltelék: madagaszkári étcsokoládé, belga tejcsokoládé, tejszín, vaj, madagaszkári vadbors
Díszítés: rózsabors
Minimum rendelési mennyiség: 6db (az ár 6db-ra vonatkozik)
Nettó tömeg: 6x10g
Minőségét megőrzi: Gyártástól számított 5-6 hétig
Csomagolás: BOPP tasak (díszdoboz választható)
Bean-to-Bear csokoládé, madagascari trinitario kakaóbabból.
Bean-to-Bear Madagascar, 99% kakaótartalommal!
A ChocoCard termékek szíve és lelke a csokoládé, ezért az alapanyagok kiválasztására különös gondot fordítunk.
Megmutatjuk mi történik manufaktúránkban mielőtt kezedbe kerülne a csokoládénk.