Elfelejtett jelszó

Bezárás

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Tovább a belépéshez
Bezárás

Termékeinkről, alapanyagainkról

Csokoládék

A ChocoCard termékek szíve és lelke a csokoládé, ezért az alapanyagok kiválasztására különös gondot fordítunk. A tökéletes ízkombináció elérése érdekében minden kreációhoz a hozzá leginkább passzoló, prémium minőségű csokoládét választjuk. A tej- és fehér csokoládék kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy ne elsősorban az édesség domináljon, ezért csökkentett cukortartalmú terméket választottunk.

Legtöbbet használt csokoládé alapanyagaink:

Gyümölcsök (pürék, aszalványok, szárítványok)

A csokoládé utánozhatatlan íze kitűnően harmonizál a gyümölcsökkel, ezért azokat díszítésre, bonbonokba és drazsékba töltve is szívesen használjuk.

Egyes táblás csokoládéinkat illetve nyalókáinkat liofilizált (fagyasztva szárított) vagy vákuumszárított gyümölcsökkel díszítjük. Ezek a kíméletes eljárással tartósított gyümölcsök nagyon intenzíven megtartják eredeti formájukat, ízüket, zamatukat és beltartalmi értékeiket. Mindemellett tetszetősek is, ami a díszítésnél fontos szempont.

A zamatos aszalt gyümölcsöket leginkább drazsékba rejtjük. A főként hazai kistermelőktől származó aszalt gyümölcseink közül az egyik legnépszerűbb az aszalt meggy, ami ét- és fehér csokoládéval borítva is vásárlóink nagy kedvence.

A bonbonok, pralinék töltelékének alapja a fagyasztott gyümölcs püré. Az általunk használt francia, prémium minőségű pürék hagyományos ízei mellett olyan egzotikus különlegességek is megtalálhatók, mint a yuzu vagy a kaktuszvirág. Vásárlónk különösen szeretik a szamóca, a mangó és a maracuja ízeket.

Olajos magvak, diófélék

Csokoládéval kiváló párost alkotnak a különféle olajos magvak és diófélék.

A hazánkban népszerű dió- és mogyorófélék mellett igazi ínyencség a makadámdió, amelyet első sorban táblás csokoládék díszítésére használunk, a kisebbeket pedig makadámdiós csokoládékrémmel töltött pralinék tetejére ültetjük. Ugyanerre az alapra készül a mogyoró pralinénk, amelynek főszereplője, a piemonti pörkölt mogyoró a legnépszerűbb alapanyag a csoportban. Nem véletlen, hogy a világ legjobb mogyorójaként tartják számon.

Drazsé formában is elérhető piemonti mogyorót a legtöbben tejcsokoládéval bevont, fahéjas kakaóporba hempergetett változatban választják, de a maracuyával vagy feketeribizlivel és ibolyával ízesített csokoládés is páratlan ízélményt nyújt.

Termékeinkről, alapanyagainkról

Termékeinkről, alapanyagainkról

A ChocoCard termékek szíve és lelke a csokoládé, ezért az alapanyagok kiválasztására különös gondot fordítunk.

Hogyan készül?

Így készülnek
édességeink

Megmutatjuk mi történik manufaktúránkban mielőtt kezedbe kerülne a csokoládénk.

Hol kapható?

Itt kaphatóak
termékeink

Összeállítottunk neked egy boltlistát, ha személyesen szeretnéd megvásárolni a Choco Card-ot.